xxzz11

Hvis man har været sammen i lang tid, kan det være tid til at skrue lidt op for aktiviteten i soveværelset, hvilket fx kan gøres med fræk spanking eller pirrende latextøj. Er du til gengæld sammen med flere partnere, kan du sagtens vise alle dine evner – blot du sørger for at beskytte dig mod seksuelt overførte sygdomme.

Slå din kæreste for nydelsens skyld

Ja det lyder måske helt tosset, men spanking handler faktisk om, at man slår hinanden for at opnå nydelse. Det er selvfølgelig ikke alle bryder sig om at få en ordentlig endefuld, og hvis du afprøver spanking, er det en god idé at sikre at din kæreste er med på idéen. At slå din kæreste, mens hun er uforberedt, kan nemlig hurtigt sende helt forkerte signaler.

Spanking eller korporlig afstraffelse, som det også hedder, deler parterne op i en giver og en modtager. Giveren er den der fx giver en endefuld, en lussing eller piske slag og modtageren er så den dominerede part, der tager imod. Ofte bruges spanking ikke direkte for at opnå nydelse. I stedet søger man en følelse af total underkastelse til sin partner, som mange finder utrolig pirrende.

Mange vil gerne være bundet eller tapet, når de skal modtage spanking. Dette skyldes at det er nemmere at modtage slagene, hvis man virkelig ikke har muligheden for at parere dem.

Latextøj kan virkelige krydre sexlivet

Lak og latex er ting, der tidligere hare været meget tabubelagte emner. Men i dag er både BDSM, spanking, og latextøj blevet mere åbne emner, som folk ikke skammer sig ligeså meget over, at de nyder. Og der er bestemt heller ingen grund til at skamme sig.

Hvis man godt kan lide at se ekstra fræk ud og krydre sexlivet med latextøj, så er dette helt sikkert noget man bør gøre brug af. Der findes latextøj til både mænd og kvinder, og ofte er det især kvinder man ser, der dresser op i lækkert latextøj. Og dette skaber helt sikkert en ønsket opmærksomhed fra den mandlige partner, der slet ikke kan vente med at dominere hans lille latex prinsesse. Ofte er latextøj også kombineret med BDSM og slavelege, men dette er slet ikke nødvendigt.

Hvis du ikke har en fast partner, men stadig har meget aktivt sexliv – så beskyt dig selv

Hvis man ikke er typen, der har en fast partner, har man måske heller ikke samme behov for at krydre det gamle sexliv med ovenstående. Det kan i stedet være at man går i byen hver weekend og har en ny pige med hjem til lidt seksuelt samvær.

Mange mænd kan godt lide at se deres kvindelige partner vride sig i nydelse, når de modtager oralsex fra manden. Men oral er også en af de ting, der kan give seksuel overførte sygdomme. Hvis du er glad for at give oralsex til mange forskellige kvindelige partnere, bør du derfor helt sikkert investere i slikkelapper. Dette er et stykke latex, du placerer på det område, du skal slikke, og du er på denne måde ligeså sikret, som hvis du brugte et kondom på penis – altså 99% beskyttet mod seksuelle sygdomme.