xxzz11

Det er ved at blive vinter, og dagene er blevet kortere og temperaturen lavere. Derfor kan det være svært at tage sig sammen til at lave noget. Men hvorfor ikke tage på ferie? Altså ikke en dyr ferie. Vi er godt klar over at pengepungen ikke er den største om vinteren, men hvorfor så ikke tage på telttur? Her kan man finde de bedste tilbud på telte. Det er hverken dyrt eller besværligt, og man kan gøre det lige her i Danmark! Der er dog en del regler man skal tage højde for, som man kan læse på natur ministeriets hjemmeside, men når det er læst kan man bare tage af sted.

Derfor burde man tage på campingtur med familien

Det er ikke prisen som afgør hvor god en ferie har været. Så hvorfor ikke vælge en billig og god ferie? Det kræver en del forberedelse, men det kommer til at være lærerigt for hele familien. Her kan man lærer sine børn at starte et bål, opsætte telt, og måske endda at lave mad over bålet. Alle disse ting er ikke noget et barn normalt får muligheden for at lære.

Derudover er det en super oplevelse, ikke bare for børnene men også for forældrene. I har muligheden for at være helt alene sammen med jeres børn, og på den måde komme endnu tættere på dem. Og det er også ligeså lærerigt for forældrene, som det er for børnene. Mange danske familier har gjort det til vane, at tage på dyre ferier til udlandet, men er det virkeligt bedre end en hyggelig ferie i skoven? Det er helt sikkert forsøget værd, og hvis man ikke bryder sig om det, så kan man altid sige at man har gjort det, og at man ikke skal prøve det igen.

Hvad skal man huske

Det er vigtigt at lave sig en liste over hvad man skal huske. Det er vigtigt at alle får nok tøj med, og hertil skiftetøj, hvis man bliver våd eller beskidt (som der er en god chance for at man gør). Man skal også huske alt det rigtige udstyr såsom: Telt, liggeunderlag, sovepose, pløkker, optændingsmateriale, drikkedunke osv. Og som det vigtigste, så skal i huske provisioner, her er der tale om mad (dåsemad, og mad i kan lave over bålet) og vand, sodavand og måske en enkel øl til om aftenen.

Udover dette skal i huske at informere de nærmeste omkring jer at i er taget afsted, da det kan være meget rart at vide hvor i er henne, i tilfælde af at i ikke kommer hjem til tiden. Hertil er det altid anbefalet, at i tager jeres mobiltelefon med jer, så i altid kan ringe efter hjælp, hvis det får helt galt.

Så er der ikke meget mere end at sige: God camping!