xxzz11

Nyborg er en hyggelig by, og selv om den ikke er fyldt med seværdigheder på samme måde som f.eks. Odense, så er den bestemt et besøg værd.

Nyborg Slot

Nyborg Slot stammer helt tilbage fra 1100-tallet og ligger midt i den gamle by. Slottet er både flot og hyggeligt, og her kan man godt bruge nogle både spændende og lærerige timer.

Vandtårnet

At kalde vandtårnet for en attraktion er måske lidt i overkanten, men det er alligevel for flot til ikke at blive nævnt. Det blev nemlig renoveret i 1899, og sammen med slottet pryder det bymidten. Kig forbi hvis du alligevel er i Nyborg, og se hvor flot der er.

Selve byen

Er byen i sig selv en attraktion? Er det ikke snyd? Jo måske, men faktum er bare at byen er så hyggelig så den i sig selv er målet for mange turister. Det der sker er nemlig at man gerne vil have en hyggelig by, men små snoede gader og et sted hvor man kan mærke historiens vingesus. Og så må det i øvrigt gerne være tæt på vandet. Og så vælger man Nyborg. Så på den måde kan man godt sige at Nyborg er en attraktion i sig selv