xxzz11

5:2 kuren er en verdenskendt kur, som både hjælper dig med at blive sundere og tyndere. Kuren går ud på, at man spiser normalt 5 dage om ugen, men til gengæld faster 2 dage om ugen. Dagene vælger man selv, så længe man overholder forholdet 5:2. På fastedagene er det tilladt at spise en lille smule, men man skal holde sig under et hvis kalorieindtag.

Har du ikke allerede hørt om denne fantastiske kur kan du læse mere om 5 2 kuren på dengodekur.dk

Men det kan være svært at holde styr på din 5:2 kur, og det gælder specielt når man er ude at rejse. Ferier er normalt der man slapper af, og at overholde sin kur, og ikke spise en hel dag kan være svært. Og når man også spiser en bestemt slags mad, sundt og nærerigt, er det ikke sikkert at man kan få præcis hvad man plejer.

Men der er dog et sted, som, trods man er på ferie, tilbyder den mad som ens kur har brug for.
Nyborg er et oplagt sted at holde ferie, hvis du samtidig priser din kur højt. Nyborg har flere specialiteter, som er perfekte og næsten lavet til mennesker som er på kur. Der findes nogle kalorieregler når det handler om kur og sundhed, men Nyborg tilbyder lige hvad der er brug for. Ferien skal ikke have lov til at ødelægge ens kur, så det er vigtigt at vælge et sted, hvor man kan få hvad man har brug for. Nyborg er perfekt.

Hvis man virkelig sætter ens kost og kur højt på prioritetslisten, så kan det være svært at finde et feriested, som kan opfylde ens vanskelige krav. For at spare dig besværet anbefaler vi Nyborg. Nyborgs specialiteter, gør det nemt og dejligt at overholde sin kost og få lækker mad uden for mange kalorier. Og det er det der er vigtigst.