xxzz11

Vi forsøger hele tiden at få vores hus til at fremstå bedre, og hvis man skal have det optimale indtryk af både boligen og grunden, skal haven stå skarpt. Bor du i et normal villakvarter, vil haven typisk være ret stor, og derfor skal den da også se flot ud, så du kan vise den frem for dine gæster, når de kommer på besøg til et godt glas rødvin om sommeren. Mange drømmer om en ny og pænere have, men hvordan ser denne have egentlig ud, og hvor skal man starte? Det store haveprojekt kan virke uoverskueligt, men det fede ved enhver havedrøm er, at kun fantasien sætter grænser. Herunder vil vi komme med nogle bud på, hvordan en moderne have ofte ser ud.

Den store terrasse er blevet moderne

Der er mange forskellige og kreative måder, hvorpå man kan forme sin have, men skal man følge tendenserne, er der visse ting, man ikke kan vælge fra. En stor terrasse af betonfliser lader til at være vigtig, hvis man ønsker at følge med strømmen. Engang var en træterrasse vejen til den moderne have, men det naturlige ”look” er blevet skiftet ud med den mere rå stil, som betonfliserne bidrager med. Det er blevet normalt, at en stor del af haven bliver lavet om til terrasse, og det skyldes, at en god terrasse både fungerer som samlingspunkt for familien og haven. Skal man holde den optimale grillaften, skal man også have en tilpas stor terrasse, så der er plads til alle. FC BETON er en pålidelig leverandør af kvalitetsfliser. På hjemmesiden finder du højst sandsynligt de fliser, som fuldender din terrasse og have.

Haven til børnefamilien er lidt anderledes

Har man små børn, bør man nok overveje at lave en lidt mindre terrasse, da der er ikke noget, børn elsker mere end at tumle rundt i haven. De skal gerne have nogle små fodboldmål, så de kan spille fodbold med deres venner, når de kommer på besøg. Derudover skal der også være plads til frisbee, løb og andet leg. Trampoliner er også meget populære i børnefamilier, da det er god motion og underholdning for børn, unge og ældre. Har I derfor børn i alderen, hvor de har svært ved at sidde stille, kan det være en god ide at vente, til børnene bliver ældre. Vælg derfor i stedet at fokusere på de grønne områder med plads til legesyge børn og skab gode barndomsminder, som de sent vil glemme.

Ovenstående er nogle af de overvejelser, du kan gøre dig, hvis du går med planer om en ny have. Lyder den mere moderne have som noget for jer, bør I undersøge mulighederne for at få lavet en stor terrasse af betonfliser, da en terrasse af betonfliser er det nyeste nye. Omvendt vil det for børnefamilie være optimalt at vente lidt med den store terrasse og måske i stedet lade et større grønt område være, da jeres børn helt sikkert vil nyde godt af at have en stor og lækker have, hvor de kan lege.