xxzz11

Er du lige blevet forælder, eller bliver du om kort tid? Først og fremmest tillykke med den lille ny. Du går en spændende tid i møde, hvor dit liv vil forandres for altid.
Der er mange ting at skulle navigere rundt i, når det kommer til hvilke ting man er nødt til at anskaffe sig til sin baby. Alle har en mening om det, og der findes så mange forskellige produkter på markedet at det nærmest er umuligt at vælge.
For at hjælpe dig lidt på vej, får du her præsenteret tre forskellige slags udstyr til børn, som du næppe kan undvære som en moderne forælder.

Autostolen er et must have for dig med bil

Har du en bil, er det absolut nødvendigt at du anskaffer dig en autostol til dit barn. Det er højst uforsvarligt at have et lille barn med ude og køre bil, uden det er sikkert fastspændt i en autostol.
Sørg også for at den autostol du vælger, er ECE godkendt, og overholder alle gældende lovkrav – for dit barns og din sikkerhed. Faktisk skal alle børn der måler under 135 cm være forsvarligt fastspændt under kørslen. Det betyder, at du i løbet af dit barns opvækst skal udskifte autostolen med en større model der passer til dit barns størrelse efterhånden som det vokser.

Babynest – til de forældre, der ønsker nærhed

Det næste stykke børneudstyr som har vundet stor popularitet de senere år for dets gode egenskaber, er babynesten – eller på dansk babyrede.
Praktisk set er babynesten en blød madras i babystørrelse med høje kanter, som næsten ingenting vejer og derfor kan flyttes med rundt i huset, tages med når man skal besøge nogle eller noget helt tredje.
Med babynesten får man mobiliteten, som ikke findes med en barneseng eller vugge. Den kan let bæres med rundt, så baby kan holde øje med dig – og du med baby, lige meget hvor i huset du befinder dig. Sidder du i sofaen om aftenen, tager du blot babynesten med dér, eller betaler du regninger på kontoret, kan du tage babynesten med dér.

Babyslyngen har vundet stor popularitet

En ny klassiker inden for babyudstyr er sådan set ikke ny. Metoden har været brug i rigtig mange år, og du kender den sikkert også fra dokumentarer og filmscener der tager sted i Afrika og Asien. Her er nemlig tale om babyslyngen, som helt enkelt set sådanset er et stykke stof der vikles om kroppen, som bruges til at holde babyen tæt på brystet.
På den måde får baby en masse nærkontakt – netop noget babyer har brug for. Derudover får du som forældre armene fra til at ordne praktiske ting i hjemmet. Desuden er babyslynger ergonomiske, og det betyder blandt andet, at vægten af barnet bliver fordelt ud over hele ryggen, og det derfor er en behagelig måde at transportere sit barn på.
Vil du læse mere om disse baby must haves, så besøg denne hjemmeside og læs de udførlige guides til, hvordan du vælger det rigtige stykke babyudstyr.