xxzz11

Mange danskere kører sydpå, når de skal på ferie. Ofte vil de gerne ned for at se på den smukke natur i udlandet og de mange seværdigheder. Mange tænker dog ikke over, at Danmark også byder på en smuk natur og mange fine seværdigheder. Hvis du og familien har besluttet jer for at holde ferie i Danmark, kan I holde ferie i den fynske by Nyborg. Her er der seværdigheder for hele familien, og selv hunden kan komme med på ferie. 

Seværdigheder i Nyborg

Nyborg er den perfekte feriedestination til familien, der holder af at gå ture og udforske feriedestinationen. Byen byder på en hel del historie, og det er både muligt at se en kirke, et gods og slotte, der blev bygget for mange år siden.

Hvis I tager på ferie i Nyborg, kan I blandt andet se:

  • Nyborg slot
  • Nyborg fæstning
  • Nyborg vold
  • Vor Frue Kirke
  • Lykkesholm Slot
  • Juelsberg Gods

Der er altså mange forskellige seværdigheder i Nyborg, som I kan udforske. Hvis I er i tvivl om, hvad I skal se på ferien, kan I eventuelt vælge en seværdighed hver. På den måde får alle i familien medindflydelse på ferien.

Pakkeliste til hele familien

Alt afhængig af om I vælger at bo på hotel eller på en campingplads, skal I pakke forskellige ting med i tasken. Når ferien bliver afholdt i Danmark, er det en god idé at have tøj med til alt slags vejr. Der skal altså både være plads til sommertøjet, den varme sweater, regntøjet og badetøjet. På den måde begrænser det danske sommervejr ikke dine planer for sommerferien.

hygge

Hvis I skal bo på campingplads, kan I tage lidt mad med hjemmefra. Det er dog også muligt at købe mad i supermarkederne, så I kan lave mad på campingpladsen.

Nogle vælger at tage hunden med på ferie. Her er det vigtigt at tage rigeligt mad med til hunden. Hvis du mangler foder til hunden, kan du købe tørfoder uden tilsætningsstoffer fra naturhund. På den måde sikrer du dig, at hunden har energi til at udforske omgivelserne på ferien. Det kan også være en god idé at tage en ekstra lang hundesnor med, så hunden kan komme langt omkring uden at blive væk.

Afslapning og hyggelige omgivelser

En gang imellem er det vigtigt at få en pause fra arbejdet. Selvom mange forbinder ferien med en tur til udlandet, kan en tur til Nyborg være lige så afslappende. For mange handler det bare om at komme lidt væk hjemmefra og nyde ferien med familien. Nyborg byder på hyggelige stunder med familien, hvor hovedet kan koble fra. Her er der plads til at opleve de mange skønne seværdigheder og de smukke naturlige omgivelser. Der er tid til hygge, oplevelser og gode grin med hele familien.