xxzz11

Vores hjem er på mange måder vores egen private oase, men hvis vi ikke lever under organiserede, harmoniske og smukke omgivelser, så vil hjemmet i værste fald holde op med at være et smukt fristed, men i stedet en kilde til evig frustration. Hvis du ønsker dig at forvandle din nuværende bolig til en mere organiseret bolig, så skal du læse videre her. For her får du nemlig 4 tips til at gøre dette. 

Hvidløg, Kaktus, Vindue, Natur, Grøn, Mad, Hus

1. Gå efter konsensus i hele husstanden

Uanset om det drejer sig om en familie eller samboer, så bør man som udgangspunkt altid sætte sig ned for at tage en snak om tingenes tilstand i boligen. For selvom i måske har forskellige idéer om hvordan en organiseret bolig ser ud, så kommer i ingen vegne uden enighed. Sørg derfor for sammen at fastlægge nogle regler, som i skal følge til punkt og prikke. Dette kunne f.eks. være noget så simpelt, som at alle i husstanden har deres egen personlige kasse. Disse kasser kunne nu fungere ved at hver eneste beboer i husstanden hver aften tager en runde i boligen, og får indsamlet alt det der ligger og flyder rundt omkring. 

2. Skær ned på antallet af ting i boligen

Den absolut væsentligste grund til rod i boligen er, at man ganske enkelt har anskaffet sig for mange ting. Det vil derfor være en rigtigt god idé, at få ryddet ordentligt op i gemmerne så man kan få skillet sig af med alle de overflødige ting – der uden tvivl har ligget og samlet støv i årevis.

Hund, Kæledyr, Seng, Dyr, Border Collie, Søvn, Sød

3. Alting skal have deres plads

Næste ting du med fordel kan gøre for at give dig selv et mere organiseret hjem er, at sikre dig at alle dine ting har deres helt specifikke plads. Dette vil ikke blot få dit hjem til at tage sig betydeligt mere opryddelig ud, men samtidigt også gøre det langt nemmere og hurtigere at få oprydningen overstået. Denne regel gælder selv for dine kæledyr. Sørg f.eks. derfor for at din hund har sit eget hjørne med dens helt egen hundekurv at sove i.

4. Glem ikke ydersiden af boligen

Sidst men ikke mindst, så kan du sætte prikken over i’et ved at gøre den udvendige del af huset ordentligt i stand. Fjerne f.eks. al den grimme graffiti, som du desværre lige har opdaget er blevet tæppebombet husets ydre vægge. Slå plænen, og afslut hele seancen med en kold øl i havestolen.  

Hjem, Moderne, Møbler, Luksus, Nutidige, Levende, Bord