xxzz11
Gamle Vandmølle, Slot Mølle, Gamle Bydel, Voldgrav

Overvejer du at udvide familien med et ekstra medlem, og tænker du, at det skal være en af dem med pels? Så kan det være, at du lige nu leder efter en hund, der kan bringe en masse kærlighed ind i dit hjem. 

Og selvom du måske har taget beslutningen og næsten ikke kan vente til at møde de store øjne, så er der også nogle bekymringer, som du skal tage med i din beslutning. For hvordan ser det ud i det område, hvor du bor? Er der gode muligheder for luftning? Og har du alt det udstyr, der er behov for? Det kan blandt andet være hundelegetøj.

Her kan du se meget mere om, hvordan du får hunden til at blive en del af hverdagen i den by, som du bor i.

Mops, Hvalp, Hund, Dyr, Sød, Brun Hund, Brun Dyr

Find alt fra store vidder, hyggelige naturområder og spændende bystier

Inden du får dig en hund, skal du være indstillet på, at du går en tid i møde med masser af friske gåture i det fri. Derfor er det vigtigt, at du bor i et godt område, hvor du virkelig kan give din kommende hund nogle gode oplevelser blandt andet, når det kommer til de mange dufte. 

Og bor du enten i eller i nærheden af Nyborg, så er du heldig. Her finder du nemlig en lang række gode områder i hele byen, hvor du kan gå skønne ture med din hund. Du finder derfor store vidder, hvor du kan slippe hunden løs, du finder naturområder fyldt med dufte, du finder hundevenlige områder, hvor du kan finde gode hundevenner, og der er masser af stier og spændende, små veje, som du selv vil finde velbehag i at udforske.

Hund, Rottweiler, Børn, Bold, Tæt, Tænder, Legetøj

Vær parat med alt det udstyr som der skal bruges til hunden 

Derudover bør du sørge for at have alt udstyr parat til, at hunden træder ind i hjemmet. Derfor skal du for eksempel have en god hundeseng, der gør det muligt for din hund at sove trygt og blødt. Du skal have noget foder, der passer til den pågældende hund, du skal have en god snor, og så er det også vigtigt med noget aktiverende hundelegetøj.