xxzz11

Når vi oplever ting sammen, skabes der minder som vi kan varmes ved og glædes over resten af livet. Er jeres familie ligesom mange andre også fascineret af vilde dyr, og den unikke natur de færdes i? 

Så tag familien med på safari og skab minder for livet.  

leopard mpala safari

Safari Afrika

På swahili betyder safari rejse og det at rejse sammen giver os fælles oplevelser. Men det er meget mere end som så. Hverdagens trummerum kan hurtigt få dagene til at glide ud i et, tiden syntes at ræse afsted. Vi ønsker alle at trække stikket for et øjeblik, trække vejret og blot nyde nuet for et øjeblik. Det kan gøre underværker at rykke de metaforiske teltpæle op for en stund og skifte scene med en safari i Afrika.

Mens mange rejser er meget forbrugsbaseret handler en safari om at bruge tid sammen under åben himmel. Et glimt ind i en verden styret af instinkt og enkle leveregler, meget ulig den hverdag de fleste af os har. Ligeledes giver det et indblik i en verden som vi bør kæmpe for at bevare. Lysten til at gøre dette vil unægtelig være større efter at have set disse fabelagtige dyr tæt på.

Mange nationalparker, og aktører der beskæftiger sig med safari i dag, spiller en aktiv rolle i bevaringen af det mangfoldige dyreliv og den biodiversitet som kun er tilstede på disse unikke steder. 

safari south Africa elephants

Dage på savannen  

Foruden at få åbnet din horisont for en på mange måder helt ny verden, så kan du samtidig glædes over at diskussionerne om hvem der tømmer opvasken er skiftet ud med fascinationen af giraffernes forskellige prikker og let solbrændte skuldre. 

I kan ikke undgå at samles om den overvældende natur og de undere i vil se lige foran jer. Snakke som et minicruise til Oslo ikke kan give jer. 

Efter at få en på opleveren sammen dagen lang, samles i, i en hytte og kan dvæle ved de undere i har set. 

Kør rundt i en jeep i store nationalparker og oplev dyr der er trygge ved jeres tilstedeværelse. Måske kan i endda nyde frokosten lige der midt i vidunderet.

Safari giraffe

Camplivet på den fede måde

Efter en dag med en på opleveren, kan man tage valget at overnatte i en camp, som er en del af selve området. Her vil man i ren Mit Afrika stil kunne lytte til dyrelivet lige uden for, og fortælle røverhistorier når mørket falder på. 

Bliv en kultur rigere og lær et nyt ord for hej

Mens dyrelivet nok er plasteret der trækker, så er det vigtigt ikke at glemme, at i også får indblik i en ny kultur og deres historie. Uanset hvor i Afrika jeres safari finder sted, vil der være et lokalmiljø med spændende mennesker, ny mad og anderledes skikke i også kan lære at kende. 

Lær at sige hej på et fremmed sprog og smag på noget nyt. Der er ingen tvivl om at det er en stor beslutning at rejse så langt, og det er også en af de lidt dyrere ferier. Men dette er ikke jeres næste charter stamsted. Det er en rejse i vil se frem imod, og glædes ved i mange år. Nyd det helt fantastisk privilegie at vi kan være opdagelsesrejsende i vores eget liv, og sæt en nål i landkortet et nyt sted hvor løvebrøl og viftende elefanthaler venter kun på jer.