xxzz11

Nærvær og samvær med ens bedre halvdel kan bestå af rigtig mange ting. I starten er det hele nemt, fordi alt er nyt med den givende person. Det er måske ikke nyt, det man gør, men at man gør det sammen, at man gør det under flammen af den sammenhængskraft der er indlagt i jeres indbyrdes følelser for hinanden, alt det er nyt.

Problemet kommer, når man er begyndt at vænne sig til hinanden, og man skal begynde at eksperimentere lidt mere. Hvordan gør man så det, hvor starter man, og skal man bare overraske sin partner eller plotte, hvor beskidte man kan være sammen, købe udstyr og legetøj eller kan man stadig nøjes med at nyde hinanden uden hjælpemidler? Se meget mere om det lige her!

Start med inspiration

Det letteste sted at starte vil være på nettet. Ligesom nettet er fyldt med sexshops der ikke holder sig tilbage med gode tilbud på sjove sager, så er det også fyldt med pornosider. Man kan sagtens tage en aften med sin partner, hvor man smutter forbi en side som https://erotube.dk/, klikke lidt rundt på de mange videoer og kategorier og snakke lidt sammen.

Måske finder man en stilling som virker fræk, måske føler man, at man er mere til rollespillet, hvor der er overraskelser og redskaber involveret – her kan man også tage tests der mere detaljeret udpensler, hvilke turn on’s og særligt turn off’s man har, og dette kan igen være med til at indstille hinanden på, hvordan man holder varmen kørende i soveværelset.

Lidt mere ud

Nogle gange når man føler, at flammen er ved at dø, så har det intet med jer to at gøre. Det kan være simple ting som hverdagspres, eller at baggrunden er blevet påvirket af. at det hele er så hverdagsagtigt, og I skal i stedet begynde at finde flammen i et andet rum.

Her ligger også muligheden for at planlægge små weekendture på hotel eller kro, hvor man ikke skal fokusere på hverdagspligter og i stedet kan fejre, at man har weekenden sammen med mindeværdige oplevelser i dagtimerne og hede stunder i aften og nattetimerne, hvor man også mærker at flammen både er til stede, men at den er nøjagtigt, som den altid har været.

Ændring i baggrunden kan også motivere til at man eksperimentere udendørs, hvor nogle finder spændingen i at man potentielt kan blive opdaget. Mulighederne er kort og godt op til fantasien.